Skip to content

Aanrijgverzegeling UHF/HF/NFC RFID HECTOR SEAL

Kunststof aanrijgverzegeling die de mechanische eigenschappen van hoge weerstand tegen treksterkte combineert met automatische identificatie door RFID-technologie. Verkrijgbaar in de operationele frequentiebanden UHF, HF en NFC

PRIJSAANVRAAG

Beschrijving

HECTOR SEAL RFID is een kunststof aanrijgverzegeling die de mechanische eigenschappen van hoge treksterkte, typisch voor dit model, combineert met de veiligheid en grotere veelzijdigheid in gebruik mits integratie van RFID, automatische radiofrequentie-identificatietechnologie.

De verzegeling heeft een speciaal sluitsysteem met metalen insert dewelke de breeksterkte verhoogt. Verkrijgbaar met of zonder speciale scheurstrip (tear-off label).

De HECTOR SEAL 7,5×420 mm voldoet aan een breed scala van toepassingen: het kan worden gebruikt om tankwagens te verzegelen, voor big-bags tot zware postzakken.

De aanwezigheid van een unieke RFID-chip garandeert de volledige niet-kloneerbaarheid, waardoor de productveiligheid wordt versterkt bij de authenticatie van goederen in de transport- en logistieke keten.

De beschikbaarheid van het product in twee verschillende frequentiebanden zorgt ook voor gedifferentieerde prestaties en dus een bredere gebruiksmogelijkheid in het veld.

De transparante behuizing die het kunststof label bedekt, sluit niet alleen af en maakt het RF-deel ontoegankelijk, maar maakt ook een snelle visuele inspectie mogelijk en het in een oogopslag aflezen van alle markeringsgegevens die duidelijk op het label zijn gedrukt.

 

TECHNISCHE TEKENING

aanrijgverzegeling hector seal rfid technische tekening

 

KLEUREN & PERSONALISATIES

aanrijgverzegeling hector seal rfid kleuren personalisaties

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Operationele frequentie: 13.56 MHZ – protocol: ISO 14443A
RFID inlay type: HF Smart Label
RFID Chip: Ntag203, Ntag213
Inlees afstand HF/NFC: approx. 3cm

Operationele frequentie: 860-960 MHZ – protocol: ISO 18000-6
RFID inlay type: UHF Smart Label
RFID Chip: Impinj Monza 5/Alien H3
Inlees afstand UHF: approx. 10 cm

Kunststof tag afm.: 75 mm*28 mm, Staart: breedte 7,5 mm, lengte 420 mm
Materiaal: Polypropyleen
Print: (optie) per laser
Barcode (optie): barcode print
UID print (optie): laser print

Operationele temperatuur: -20°C – 55°C
Waarborg: 1 jaar

Andere suggesties…

Search