skip to Main Content

wie zijn we leghorngroupLeghornGroup srl is opgericht in 1978 en is producent en leverancier van veiligheidsverzegelingen en veiligheidssystemen voor uw activa.
We zijn gespecialiseerd in toepassingen voor scheepvaart en logistiek. Dankzij onze jarenlange ervaring in huis van ontwerp en productiemogelijkheden heeft de LeghornGroup een oplossing voor al uw problemen met betrekking tot het verzegelen van uw producten.  We beschikken over een gevarieerd aanbod van producten, systemen en oplossingen op maat en mogen dan ook zeggen dat de LeghornGroup één van de Europese leiders is in onze sector.  Met onze verkoopkantoren in Europa, de VS, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en onze productie-units voor kunststof verzegelingen en metalen onderdelen, heeft de LeghornGroup een uitgebreid wereldwijd klantennetwerk opgebouwd.  Verder heeft het bedrijf een uitgebreide computer- en elektronica-divisie waar men al meer dan 10 jaar werkt om de technische kenmerken van onze producten alsmaar te innoveren. Onze doelstelling is om alle activa, gegevens en informatie te beschermen  voor een betere toekomst voor ons allen.

Om dit doel te bereiken levert de LeghornGroup:

bescherming iconBescherming. Leghorngroup kan uw goederen en activa beschermen met veiligheidsverzegelingen en anti-fraude producten.  Wij kunnen op maat producten en technische oplossingen aanbieden voor elk probleem met betrekking tot de beveiliging van uw activa.

 

controle iconControle. De LeghornGroup zorgt ervoor dat goederen en personen kunnen worden gecontroleerd met behulp van onze producten. Geïntegreerde hardware- en software-oplossingen maken het mogelijk om te controleren en in te grijpen in real-time, zelfs op afstand.

 

identificatie iconIdentificatie. Dankzij de innovatieve technische producten en oplossingen van de LeghornGroup hebben gebruikers een unieke en veilige identificatie van hun goederen, voertuigen, containers, dieren en mensen.

 

traceren iconTracking. Dankzij de real time GPS tracking van de LeghornGroup kunnen de gebruikers de locatie, de status en de bewegingen van voertuigen en personen controleren.

 

voldoen aan de behoeftenDe LeghornGroup produceert ook:

  • oplossingen voor de authenticiteit van het product;
  • automatische identificatiesystemen met behulp van RFID om de traceerbaarheid van voorwerpen, dieren en mensen na te gaan, alsook bieden wij een efficiënte oplossing om het proces van de supply chain te versnellen.

Het doel van de LeghornGroup is om klantengericht te werken en specifieke oplossingen aan te bieden volgens de behoeften van de klant. Door nauw samen te werken met onze klanten zijn we in staat om problemen samen op te lossen.

Ons bedrijf werkt niet alleen om de verschillende illegale en criminele activiteiten te begrijpen en daarvoor producten aan te reiken, maar ook zoeken we naar middelen om deze praktijken tegen te gaan. We beschikken over een gedetailleerde database met onze diverse producten om de politie bij te staan in de strijd tegen de misdaad.

Bovendien biedt de LeghornGroup een actieve onlinedienst aan voor iedereen die advies nodig heeft of op zoek is naar een specifiek product in onze sector.

×Close search
Search