Skip to content
overleg plegen icon
Overleg plegen

De LeghornGroup levert producten, diensten en systemen met betrekking tot veiligheid en anti-fraude. We bieden oplossingen voor een ontwerp, ontwikkeling en fabricage van een product of een volledige oplossing die voldoet aan de behoeften van elke klant.

Zij worden ondersteund door een team van professionals en werken vanuit hun eigen productie-units om hen zo in staat te stellen om snel en efficiënt te reageren op een op maat gemaakte oplossing of product voor de klant.

Van mechanische veiligheidszegels in kunststof of metaal, tot veiligheidstassen of labels door middel van een reeks geavanceerde elektronische identificatiesystemen. Wat ook de eis of behoefte is van de klant zal de LeghornGroup de meest geschikte oplossing aanbieden.

samenwerking iconSamenwerking

De LeghornGroup werkt nauw samen met de klanten en zorgt voor een op maat gemaakte beveiligingsstudie om zo te voldoen aan de eisen van de klant. De LeghornGroup is de ideale partner die zowel expertise aanbiedt alsook leverancier is van ‘off the shelf’-producten.

kosteneffectief technische oplossingen iconKosteneffectief, technische oplossingen

Na een grondige analyse van de eisen van de klant presenteert de LeghornGroup haar technische-economische voorstellen met een duidelijke prijs/prestatie verhouding. De creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen maakt de LeghornGroup niet alleen koploper en marktleider in Europa, maar wereldwijd.

intern designteam en productieIntern designteam en productie

Het team van de LeghornGroup beschikt over een competent team van mechanische en elektronica-ingenieurs, alsook IT-programmeurs die een sterke kennis hebben van de nieuwste beveiligingssystemen. Het technisch team werkt dagelijks aan producten en systemen tegen fraude. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten is de LeghornGroup in staat om direct in te grijpen in het productieproces of om gepersonaliseerde ‘gietvormen’ te ontwikkelen.

Search