skip to Main Content
Open, gesloten of gefraudeerd?

Altijd en overal een duidelijk bewijs van de status van uw e-Seal.

Eén van de kenmerken van de vierde industriële revolutie zijn de investeringen in apparatuur en processen voor de onderlinge verbinding tussen productie, distributie en gebruikers van goederen. Hiervoor introduceert LeghornGroup een nieuwe elektronische zegel op de markt – absoluut innovatief – dat de automatisering en bescherming van goederen radicaal zal veranderen in de logistieke en internationale transportprocessen.

three-state-seals-world
Bolt-lock Three-state Eseal Soterseal

New

Soter
LOGISTIEK EN TRANSPORT: EEN NIEUWE GRENS

Het optimaliseren van operationele procedures, verminderen of zelfs nog meer vermijden van fouten veroorzaakt door operators. Het toewijzen van verantwoordelijkheid aan de verschillende spelers van de processen – die vaak gefragmenteerd zijn – en uiteindelijk het meest effectieve gebruik van middelen en kapitaal, zijn de dwingende doelen die de groei van logistiek en transportsectoren bepalen.

 • Univocaal serienummer (EPC-TID)
 • Gelijktijdig registreren van elke RFID e-seal, waarbij e-seals in aangrenzende rijstroken worden onderscheid
 • Wereldwijd opererend volgens internationale communicatiestandaarden
 • High Security Seals die voldoen aan ISO17712:2013 voor containers, vrachtwagens en trailers
Ladingbeveiliging bovenaan

Of het nu een container bolt seal of kabelverzegeling betreft, de 3-state UHF RFID geeft onmiddellijk de status van de verzegeling: open, gesloten of gefraudeerd bij het inlezen door de gebruiker. Stopt elke mogelijkheid tot zegelreplica of manipulatie.

 • Univocaal serienummer (EPC-TID)
 • Gelijktijdig registreren van elke RFID e-seal, waarbij e-seals in aangrenzende rijstroken worden onderscheid
 • Wereldwijd opererend volgens internationale communicatiestandaarden
 • High Security Seals die voldoen aan ISO17712:2013 voor containers, vrachtwagens en trailers
Cable Lock Three-state Eseal Myrmidonseal

New

Myrmidon
Hoger beveiligingsniveau in internationaal vervoer
 • RFID-technologie zorgt voor automatische identificatie van het voertuig en de container en het is niet nodig om het vervoer te stoppen voor controles.
 • Meerdere, gelijktijdige, snelle en betrouwbare uitlezing van zegels op afstand.
 • Apparaten die voldoen aan de internationale normen voor RFID UHF-communicatie (ISO18000) voor wereldwijde werking en interoperabiliteit.
 • High Security Seals die voldoen aan ISO17712:2013 voor het verzegelen van de deuren van containers, vrachtwagens en trailers.
SOTER ZEGEL & MYRMIDON ZEGEL

De twee meest innovatieve producten van LeghornGroup, gelanceerd september 2020, ontlenen hun namen aan de Griekse mythologie, als herinnering aan hun aard van “agressieve” apparaten. SOTER (Σωτήρ) – veiligheidsdaemon, container bolt seal typisch gebruikt om de container te verzegelen in de internationale expeditie, en MYRMIDON (Μυρμιδόνες), de dappere soldaten onder bevel van Achilles. De mogelijkheid om gegevens op te slaan (beveiligd met een wachtwoord) en de elektronische bescherming die een aanvulling vormt op de mechanische bescherming dewelke wordt geboden door de schokbestendige buitenbehuizing van de verzegeling, die gecertificeerd is volgens de strenge technische normen van ISO17712:2013.

×Close search
Search