Skip to content

Aanrijgverzegeling UHF/HF/NFC RFID ADJUST SEAL

Kunststof aanrijgverzegeling voor een snelle en veilige toepassing met RFID technologie. Verkrijgbaar in de operationele frequentiebanden UHF, HF en NFC

PRIJSAANVRAAG

Beschrijving

Kunststof aanrijgverzegeling voor een snelle en veilige toepassing.
Deze veiligheidszegel integreert een RFID-inlay die werkt in de NFC HF-band, Near Field Communication, met een elektronische chip met een unieke ID-code.

De aanwezigheid van de chip zorgt voor de mogelijkheid om snelle en betrouwbare bewerkingen uit te voeren door het object waarop de verzegeling wordt aangebracht te identificeren (contactloos en zonder zichtlijn).

Extra informatie kan ook worden opgeslagen in het gebruikersgeheugen van de chip, dat toegankelijk is door simpelweg een NFC-smartphone of -tablet in de buurt van de verzegeling te houden.

HECTOR SEAL RFID is een kunststof aanrijgverzegeling die de mechanische eigenschappen van hoge treksterkte, typisch voor dit model, combineert met de veiligheid en grotere veelzijdigheid in gebruik mits integratie van RFID, automatische radiofrequentie-identificatietechnologie.

De verzegeling heeft een speciaal sluitsysteem met metalen insert dewelke de breeksterkte verhoogt. Verkrijgbaar met of zonder speciale scheurstrip (tear-off label).

De HECTORSEAL 7,5×420 mm voldoet aan een breed scala van toepassingen: het kan worden gebruikt om tankwagens te verzegelen, voor big-bags tot zware postzakken.

De aanwezigheid van een unieke RFID-chip garandeert de volledige niet-kloneerbaarheid, waardoor de productveiligheid wordt versterkt bij de authenticatie van goederen in de transport- en logistieke keten.

De beschikbaarheid van het product in twee verschillende frequentiebanden zorgt ook voor gedifferentieerde prestaties en dus een bredere gebruiksmogelijkheid in het veld.

De transparante behuizing die het kunststof label bedekt, sluit niet alleen af en maakt het RF-deel ontoegankelijk, maar maakt ook een snelle visuele inspectie mogelijk en het in een oogopslag aflezen van alle markeringsgegevens die duidelijk op het label zijn gedrukt.

 

TECHNISCHE TEKENING

aanrijgverzegeling adjuste seal rfid technische tekening

 

KLEUREN & PERSONALISATIES
aanrijgverzegeling adjuste seal rfid kleuren personalisaties

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
RFID inlay type: HF Smart Label
RFID Chip: Ntag203, Ntag213
Operationele frequentie: 13.56 MHZ – protocol: ISO 14443A
Inlees afstand HF/NFC: approx. 5 cm
Operationele temperatuur: -20°C – 55°C
Waarborg: 1 jaar

Kunststof tag afm.: 30 mm*15 mm
Staart: breedte 3,3 mm, lengte 265/374 mm
Materiaal: Polypropyleen
Print: (optie) per laser
Barcode (optie): barcode print
UID print (optie): laser print

Andere suggesties…

Search