skip to Main Content

E-LOCK STANDARD

E-Lock is een nieuw elektronisch toestel  waarmee u een  permanente controle kunt uitoefenen op de toegang van uw opslagplaats of op de toegangsdeur van uw bestelwagen.

REQUEST FOR QUOTATION

Description

herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-standardE-Lock is een nieuw elektronisch toestel  waarmee u een  permanente controle kunt uitoefenen op de toegang van uw opslagplaats of op de toegangsdeur van uw bestelwagen.

E-Lock kan zeer gemakkelijk worden geïnstalleerd en is zeer eenvoudig in gebruik.  Het is de ideale oplossing voor de controle van uw logistieke processen in een loop-systeem waarbij de deuren van de bestelwagen frequent moeten worden geopend.

E-Lock mag echter niet worden beschouwd als een anti-diefstalsysteem; het is eerder een systeem dat de integriteit van de doorgang permanent controleert. Het kan wel worden beschouwd als een herbruikbare indicatieve verzegeling. Om de ongeoorloofde toegang te beperken, kunt u op de E-Lock een traditioneel veiligheidszegel aanbrengen.

 

TECHNISCHE DETAILS

Afmetingen 106x156x38 mm
Aewicht 810 gr
Bevestiging 4 M6-schroeven
Operationele temperatuur 1.000.000 cycles
Operationele temperatuur -20° C + 50° C
Operationele temperatuur -25° C + 80° C
Batterij Lithium, lange levensduur, nietherlaadbaar
Waterbestendigheid IP 67
Materiaal van de behuizing Polycarbonaat
Vibratie Resistent
Display LED 5-cijfers – infrarood
Kabel Inox aisi 316
Sluitingsplug Plug met veersluiting
Sextra beveiliging Met traditionele verzegeling

 

 


herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-standard1E-LOCK
:  het gebruik

E-lock is zeer eenvoudig te gebruiken:

Elke keer de pen uit de behuizing wordt getrokken(1)  genereert het system een willekeurig nummer. Dit nummer wordt gedurende enkele seconden getoond op het scherm van de E-Lock(2) en daarna opgeslagen in het geheugen van het toestel.

Door op de groene knop(3) te drukken, verschijnt het laatst gegenereerde nummer op het scherm.
herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-standard2

In de praktijk:
De transporteur controleert de integriteit van de toegangsdeur van
zijn bestelwagen op de volgende manier:
Als de goederen in de bestelwagen zijn geladen, wordt de kabel van de E-lock’s door de hendels van de toegangsdeur geschoven. Pas daarna wordt de pen in de kunststof behuizing geklikt.
Door een druk op de groene knop(3) genereert het system een willekeurig nummer dat verschijnt op het scherm.  Dit nummer registreert de chauffeur op de transportdocumenten.
Wanneer de chauffeur toekomt op de bestemming, drukt hij opnieuw op de groene knop. Als dit nummer bij vertrek en aankomst identiek is dan is de integriteit van de toegang intact gebleven. Als dit nummer verschilt dan werd de toegangsdeur van de bestel-wagen geopend en moet de inhoud worden gecontroleerd.

 


GERELATEERDE PRODUKTEN

×Close search
Search