Skip to content

Kabelverzegeling UHF/HF/NFC RFID MINIKABEL

Verstelbare metalen kabelverzegeling werkend met passieve UHF, HF en NFC operationele frequentiebanden. Deze voert een automatische identificatie functie uit

PRIJSAANVRAAG

Beschrijving

De MINIKABEL RFID is een verstelbare metalen kabelverzegeling die een hoog niveau van veiligheid biedt-dankzij zijn mechanische eigenschappen in combinatie met het gebruik van RFID, automatische radio frequentie identificatietechnologie.

De aanwezigheid van een unieke RFID-chip garandeert de volledige niet-kloneerbaarheid, waardoor de productveiligheid bij de authenticatie van goederen en hun fysieke bescherming in de transport- en logistieke keten wordt versterkt.

De beschikbaarheid van het product in twee verschillende werkfrequentiebanden zorgt ook voor gedifferentieerde prestaties en dus een bredere gebruiksmogelijkheid in het veld. In het bijzonder maakt de NFC-productversie het gebruiksvriendelijk, met informatie die eenvoudig toegankelijk is via smartphone of tablet.

De MINIKABEL RFID is ook verkrijgbaar als optie met een vaste lengte waardoor deze verzegeling als speciale beveiligingssleutelhouder kan worden gebruikt.

 

TECHNISCHE TEKENING

kabelverzegeling rfid minikabel technische tekening

 

KLEUREN EN PERSONNALISATIES

kabelverzegeling rfid minikabel kleuren personnalisaties

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Operationele frequentie: 13.56 MHZ – Protocol: ISO 14443A
Type RFID-inlay: HF Smart Label
Type RFID Chip: Ntag203, Ntag213
Leesafstand HF/NFC: ongeveer 3 cm
Operationele frequentie: 860-960 MHZ – Protocol: ISO 18000-6
Type RFID-inlay: UHF Smart Label
Type RFID Chip: Impinj Monza 5/Alien H3
Leesafstand UHF: ongeveer 10 cm
Kunststof behuizing afm.: 42 mm*46 mm*25 mm, Kabel: diameter 3,5 mm, Lengte 249 mm
Materiaal: gecarbonitreerd staal + schokbestendig polystyreen in overeenstemming met Restriction of Hazardous Substances (RoHS),
Europese richtlijn 2002 / EG
Markering (optioneel): Laser print voor alfanumerieke tekens, logo, barcode
Operationele temperatuur: -20°C – 55°C
Waarborg: 1 jaar

Certificaten

certificates iconCertificaat MIRDC

Andere suggesties…

  • UHF RFID Cable seal voor rolcontainer

    Security kabelverzegeling werkend met passieve UHF RFID, automatische radiofrequentie-identificatie. Beschikbaar in een logistieke versie (enkel identificatie), en een anti-tamper versie. Het is buitengewoon handig om verlies en verkeerd gebruik van rolcontainers te voorkomen

  • KABEL ZEGELS 1×180 mm

    De kabel zegels 1×180 mm is één van de meest gebruikte veiligheidszegels. Met zijn kabeldoorsnede van 1mm kan deze gebruikt worden bij verschillende toepassingen.

  • KABEL ZEGELS 1,5×180 mm

    Kabel zegels zijn metalen aantreksnoeren. Ze zijn zeer veelzijdig zodat ze gebruikt worden bij verschillende toepassingen.

Search