Skip to content

Paklijstenveloppen – Packing List

De paklijstenveloppen voor een paklijst zijn doorzichtig en worden gebruikt om uw documenten te beschermen tijdens het transport.

PRIJSAANVRAAG

Beschrijving

Paklijstenveloppen – Packing List

Professionele vervaardiging van paklijstenveloppen.
Alle enveloppen van LeghornGroup zijn voorzien van een speciale permanente lijm op waterbasis die direct aan het oppervlak hecht. Deze zelfklevende paklijstenveloppen zijn ontworpen om stevig op hun plaats te blijven en zijn bestand tegen normale slijtage tijdens de verzending.

Paklijsten beschermen documenten die de inhoud van het pakket identificeren terwijl ze worden vervoerd langs een verzendketen die ook inspectiepunten door transportbureaus kan bevatten, zelfs voordat ze de consument op de eindbestemming bereiken. Door de documenten vanaf de achterkant van de envelop in te voeren, blijft alle documentatie veilig tijdens het transport, biedt maximale bescherming tegen de elementen en aanzienlijke weerstand tegen pogingen tot manipulatie.

Eenmaal aangebracht, kan het transportdocument en/of de factuur niet worden verwijderd zonder de envelop te snijden of te vernietigen. In plaats van deze documenten in de verpakking te steken, kunnen uw documenten tijdens het transport worden geïnspecteerd zonder de verpakking te openen, waardoor diefstal of schade wordt verminderd.

De voorkant van de paklijst is transparant en biedt de mogelijkheid om de documentatie erin te laten zien. De paklijsten van LeghornGroup worden verkocht in een breed scala aan maten, afhankelijk van de verschillende behoeften van klanten.

 

ENKELE VEEL GEBRUIKTE PRINTS
(slechts voorbeelden)
paklijst enveloppen packing list

VOORBEELDEN VAN GEPERSONALISEERDE HOESJES
packing-list-DIS-3

PAKLIJST Transparante hoesjes voor documenten
(Opening hoesje komt overeen met binnenafmeting)

paklijst enveloppen packing list paklijst enveloppen packing list

Alle standaardformaten kunnen met een eigen ontwerp of tekst worden bedrukt vanaf 20.000 stuks.

 

Andere suggesties…

Search