skip to Main Content

E-LOCK GOLD

e-LOCK GOLD: elektronisch toegangscontrole systeem voor containers

REQUEST FOR QUOTATION

Description


herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-gold3E-LOCK GOLD: elektronisch toegangscontrole systeem voor containers.

Sinds meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert Leghorn mechanische veiligheidszegels. Ons dynamisch bedrijf heeft een rijk verleden in anti-tampering systemen en beschikt over de beste middelen om fraude en diefstal te voorkomen van uw goederen.

LEGHORN’s management team, bewust van het belang om te investeren in elektronische technologie, hebben de afgelopen 10 jaar besteed aan het ontwikkelen en uitbreiden van hun huidige aanbod van producten. De nieuwste producten combineren de traditionele mechanische methoden met het meest modern gebruik van IT.

LEGHORN biedt een volledig gamma van elektronische producten in een gevarieerde internationale markt. Ze combineren de volgende kwaliteiten en intelligentie: Italiaanse inventieve creativiteit, gewaardeerd en gekend over de hele wereld om unieke en betrouwbare beveiligingstoestellen te produceren.

Deze langdurige verbintenis tussen traditie en innovatie is de reële waarde van “Made in Italy”.

 


herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-gold4E-LOCK GOLD

E-LOCK GOLD werkt met een SIM-kaart die werkt op een penta-band (exclusief Japan)

E-LOCK GOLD is een uniek beveiligingsapparaat op de markt want hij is zelf-oplaadbaar: Hij heeft een interne oplaadbare batterij die kan geladen worden aan een USB-kabel.

De levensduur van de batterij is voldoende om tot 1500 berichten te verzenden, opgenomen in dit bedrag zijn de berichten die niet zijn ontvangen omdat het apparaat zich kan bevinden in een gebied waar er weinig of geen netwerkdekking is.

Deze berichten kunnen naar een GSM of OC worden gezonden.

De E-Lock Gold zendt een real-time boodschap naar GSM of PC 

 


E-LOCK GOLD FUNCTIES           herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-gold5

  1. E-LOCK GOLD stuurt een waarschuwing wanneer de pin wordt verwijderd;
  2. E-LOCK GOLD stuurt een waarschuwing wanneer de kabel is doorgesneden;
  3. E-LOCK GOLD stuurt een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is;
  4. E-LOCK GOLD stuurt een waarschuwing (afhankelijk van de versie) wanneer verwijdert uit de houder.
  5. E-LOCK GOLD kan zijn GPS positie doorgeven op verschillende tijdsintervallen ingesteld door de gebruiker.  Dit biedt niet alleen veiligheid, maar maakt het toestel ook een essentieel stuk van de logistieke uitrusting. Voertuig-tracking kan worden beheerd met een optioneel service-pakket van het tracking website platform (MyonlineGPS.com).
  6. Elke keer de E-LOCK GOLD een boodschap stuurt, ontvangt u het ID nummer en de GPS coördinaten.Het ID nummer van elk toestel is een 4 cijferig serienummer in laserprint op de buitenste polycarbonaat behuizing en op de interne chip. De E-LOCK GOLD’s interne ID chip kan worden gewijzigd met een eigen ID nummer van max. 8 cijfers.

INSTALLATIE VAN DE E-LOCK GOLD VOOR GEBRUIK

herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-gold2E-LOCK GOLD kan worden vastgeschroefd  aan het voertuig of containerdeuren met een metalen drager (in dit geval kan het worden uitgerust met extra sensoren zodat er een waarschuwing wordt gezonden wanneer verwijderd).  Als alternatief gebruikt men een magneet plaat wanneer het toestel op verschillende voertuigen kan geplaatst worden.

 

 


 

      EXTRA BEVEILIGINGSFUNCTIE VAN DE E-LOCK GOLD 
herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-goldDe sluiting voor de pin heeft een opening van 4 mm.  Deze is zo ontworpen om te verzegelen met een mechanische veiligheidszegel.

 

De E-LOCK GOLD kan makkelijk worden verzegeld met een high security seal CABLE SEAL 3.5 mm gecertificeerd volgens  ISO17712:2013

 

 


Green LEGHORN

[cml_media_alt id='2135']elock-gold_12[/cml_media_alt]De meeste kunststof producten die tegenwoordig uit “resin plastic” worden vervaardigd, vergen verschillende honderdduizenden jaren om op een natuurlijke manier te worden afgebroken.  Op verzoek kan Leghorn srl een speciaal additief aan de kunststof toevoegen waardoor het afbraakproces ruim 100.000 maal kan worden versneld.

LEGHORN is uiterst voorzichtig over de milieu- en sociale gevolgen  van het productieproces van hun producten. Hun moderne productiefaciliteiten staan laten Leghorn toe tot het gebruik van chemische additieven, speciaal ontwikkeld om het proces te versnellen van de afbreekbaarheid van kunststof onderdelen van de E-Lock Gold. De chemische additieven voor biogradibiliteit, samen met de resistente beveiliging van het toestel te verlichten maken het milieuvriendelijk.

E-LOCK GOLD is een all round innovatieve “veiligheidszegel voor de toekomst”!E-LOCK GOLD: ITELLIGENTE ELECTRONISCHE ZEGEL      

herbruikbare-elektronische-verzegelingsproducten-e-lock-gold1Multi-functionele knop
E-LOCK GOLD heeft een knop aan de voorzijde:
1)    Test om te zien of toestel nog werkt, na een langere periode van ongebruikt;
2)    Geeft visuele feedback door een led-licht dat oplicht naargelang de werking van het toestel;
3)    Zendt een boodschap met ID en GPS locatie.

E-LOCK GOLD en zijn onderdelen dragen het CE merk

 

 

LONG LIFE BATTERY 

E-LOCK GOLD is ontworpen voor beveiliging van transporten en kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften.
Alle functionele activiteiten kunnen ‘in-house’ gemanaged worden.

Eens het toestel geïnstalleerd is dit voor zeer lange periode bruikbaar dankzij de long life batterij. Het apparaat vereist geen onderhoud.

Eén van LEGHORN ’s belangrijkste vereisten is om de klanten tevreden te stellen.
E-LOCK GOLD kan aangepast worden naar de wensen van de klant.

Maatwerk op aanvraag omvat:

1)    Lange verzelingskabel  (20 m)
2)    Het bijwerken van het toestel op afstand

 


GERELATEERDE PRODUKTEN

×Close search
Search